Maak je feest onvergetelijk door een opblaasbare pub te huren!

Ben je opzoek naar iets om je verjaardag, geboorte, pensioen of een ander feest op te vrolijken? Denk dan misschien aan een sarahpop huren om de festiviteiten nog leuker te maken!

Wat is een Sarahpop?

Een sarahpop is een traditionele feestpop die meestal wordt gebruikt om de 50e verjaardag iemand te vieren. het is een super leuke en opvallende manier om te laten zien dat iemand een grote mijlpaal bereikt heeft. Je kunt een sarahpop huren in veel verschillende kleuren en stijlen, zo kan je ook makkelijker een sarahpop uitkiezen voor de gelegenheid.

Wat is een opblaasbare bar?

Een opblaasbare pub is een Ierse opblaasbare tent.  Een kroeg, pub, of cafe is al binnen 15 minuten opgezet en klaar om te gebruiken. De gezellige opblaasbare Ierse Pub is een echte blikvanger en heel anders dan de standaard witte tent die de meeste mensen gebruiken voor speciale gelegenheden. De opblaasbare pub is geschikt voor ongeveer 50 tot 60 mensen, maar dat hangt af van de inrichting die je  wenst. Dus zo kan je super veel mensen kwijt in de tent. 

Het gemak van het huren van een Opblaasbare bar en Sarah Pop

Het huren van een opblaasbare pub is zeer eenvoudig maar er zitten natuurlijk wel een paar regels en voorwaarden aan. Een termijn van een Sarahpop huren bedraagt namelijk 3 dagen. De eerste dag is de leveringsdag, de tweede dag is de dag dat je de pop of pub gebruikt en de laatste dag is dan de ophaaldag. Een weekend huren telt als een gebruiksdag. Meerdere dagen huren is ook mogelijk. Mocht er een storing ontstaan tijdens de verhuurperiode dan wordt er zo snel mogelijk een vervangend artikel geleverd of het probleem wordt anders opgelost.

Conclusie: Maak er een speciale gelegenheid van!

Het huren van een opblaasbare pop of een sarahpop huren blijft ongetwijfeld een fenomenale keuze voor speciale gelegenheden. De combinatie van beide zorgt simpelweg voor een onvergetelijke en feestelijke viering van deze grote mijlpaal in je leven, met de Sarahpop als opvallende blikvanger en de opblaasbare pub als gezellige feestlocatie.

a group of people playing instruments under a tent