Voeg een beetje Leeff toe aan je leven

Logo Heerlijkfijn.nl

Van vazen tot buitenmeubilair, Leeff heeft iets voor iedereen die een beetje luxe aan zijn huis wil toevoegen. Dit familiebedrijf, gevestigd in Chicago, biedt hoogwaardige woonaccessoires die je huis zeker als een thuis laten voelen. Lees verder voor meer informatie over enkele van onze favoriete Leeff producten!

Product 1: De Lila Vaas

Deze prachtige vaas is handgemaakt van Italiaans glas en heeft een uniek ontwerp dat perfect is om een vleugje elegantie toe te voegen aan elke kamer. De Lila Vaas is er in twee maten (klein en groot) en drie kleuren (helder, groen en blauw), zodat je de perfecte optie voor je huis kunt kiezen. De prijzen beginnen bij $128,00.

Stonefire

Product 2: De Maxima Outdoor Furniture Collection

De Maxima Outdoor Furniture Collection van Leeff is de perfecte manier om een vleugje luxe toe te voegen aan je achtertuin of terras. Deze collectie omvat een bank, twee stoelen, een salontafel en een bijzettafel, allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Prijzen beginnen bij $ 4.995,00 voor de hele set.

Product 3: De Mia kroonluchter

De Mia Chandelier is een showstopper die zeker een statement maakt in elke kamer. Deze kroonluchter is gemaakt met Swarovski kristallen en heeft zes lampen die elke ruimte veel licht geven. De Mia kroonluchter is ook verkrijgbaar in twee verschillende maten (klein en groot) en vier verschillende kleuren (helder, zwart, goud en zilver). 

Product 4 de Stonefire 

De stonefire van Leeff is de perfecte aanvulling voor jouw woonkamer. Het gezellige vuur dat wakkert op de tafel of in de hoek van de kamer geeft net dat beetje extra sfeer. 

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige vaas of een statement stuk zoals de Mia Chandelier, Leeff heeft iets voor iedereen die een beetje luxe aan zijn huis wil toevoegen. Bezoek vandaag nog hun website om hun volledige selectie te bekijken!