Creatieve manieren om Deurstopper van Deurbeslag te gebruiken

Deurbeslag-en-meer

Een deurstopper is een klein maar belangrijk onderdeel van je huis. Het voorkomt niet alleen dat je deuren tegen de muur slaan, maar kan ook gebruikt worden om je muren te beschermen tegen beschadigingen. Maar wist je dat je deurstopper van Deurbeslag op andere creatieve manieren kunt gebruiken? In deze blogpost delen we een paar van deze ideeën.

Verhinder dat deuren dichtslaan

Het is een klassieke toepassing, maar nog steeds de makkelijkste manier om je deurstopper van Deurbeslag te gebruiken. Plaats de deurstopper voor de deur zodat deze niet kan dichtslaan. Dit is een handige oplossing voor huizen waar deuren automatisch dichtvallen door ventilatie.

Gebruik hem als gordijnstopper

Ben je het beu dat je gordijn bij een klein zuchtje wind alle kanten op waait? Gebruik dan een deurstoppertje als gordijnstopper. Plaats deze aan beide kanten van het gordijn en het zal blijven hangen waar jij het wilt.

Voorkom dat meubelen verschuiven

Een andere manier om deurstopper van Deurbeslag te gebruiken is om meubelen te stoppen van verschuiven. Plaats de deurstopper onder de hoeken van tafels, stoelen en andere meubelen en het zal op zijn plaats blijven staan zonder de vloer te beschadigen.

Gebruik hem als boekensteun

Als je boekenplank te groot is voor de hoeveelheid boeken die je hebt, kan een deurstopper de oplossing bieden. Plaats het tussen de laatste boek en de muur en het zal dienst doen als een boekensteun. Dit is niet alleen handig voor boeken, maar ook voor CD’s, DVD’s en andere voorwerpen.

Maak een kunstwerk van deurstopper

Als je een creatieve bui hebt, kan je van een deurstopper een leuk kunstwerk maken. Schilder het in je favoriete kleur of bedek het met stof in een leuk patroon en gebruik het als decoratie. Dit is een goedkope manier om je huis wat persoonlijker te maken.

Er zijn talloze manieren om deurstopper van Deurbeslag te gebruiken. Naast de klassieke manier kan het gebruikt worden als gordijnstopper, meubelstopper, boekensteun of zelfs als decoratie. Met weinig moeite kan je je huis een nieuwe look geven en praktischer inrichten. We hopen dat deze ideeën inspirend zijn om jouw deurstopper op andere manieren te gebruiken.