Philippo, de aannemer die jouw woonwensen waarmaakt

Ben jij op zoek naar een aannemer in Noordwijk of Katwijk die jouw droomhuis kan realiseren? Dan ben je bij Philippo aan het juiste adres! Als ervaren aannemer weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om een betrouwbare partner te hebben bij het bouwen of verbouwen van een woning. In dit blogartikel geven we je graag meer informatie over ons bedrijf en onze werkwijze, zodat jij met een gerust hart aan jouw bouwproject kunt beginnen.

phillipo-living

Allround aannemersbedrijf

Philippo is een allround bouwbedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is in de regio Noordwijk en Katwijk. Onze specialiteit ligt bij het realiseren van nieuwbouw- en verbouwprojecten, waarbij we altijd streven naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal, waarbij we graag de tijd nemen om samen met jou jouw wensen en behoeften te bespreken. Zo zorgen we ervoor dat het eindresultaat volledig aansluit op jouw verwachtingen en levensstijl.

Aangezien Philippo een allround bouwbedrijf is, kunnen wij je helpen bij alle aspecten van het bouwproces. Van het ontwerp en de bouwaanvraag tot de daadwerkelijke bouw en afwerking. We hebben een groot netwerk van vakmensen, waarmee we samenwerken om de hoogste kwaliteit en afwerking te garanderen. Zo werken we onder andere samen met een vaste architect die gespecialiseerd is in moderne en duurzame ontwerpen.

Bij Philippo hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom gebruiken we bijvoorbeeld duurzame en energiebesparende materialen en werken we met zonnepanelen en warmtepompen. Zo maken we niet alleen gebruik van de nieuwste technieken en materialen, maar dragen we ook bij aan een duurzame toekomst.

De tevredenheid van onze klanten staat bij ons voorop. Daarom zijn we pas tevreden als jij dat ook bent. We houden je tijdens het hele proces op de hoogte van de vorderingen en denken graag met je mee om onze dienstverlening nog beter op jouw wensen af te stemmen. We streven ernaar om het bouwproces zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen, zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe woning.

Of je nu op zoek bent naar een ervaren aannemer in Katwijk voor nieuwbouw of verbouw, Philippo is de ideale partner voor jouw bouwproject in Noordwijk of Katwijk. Met onze persoonlijke aanpak, duurzaamheid en hoogste kwaliteit kun je met een gerust hart aan jouw droomhuis beginnen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij staan graag voor jou klaar!